Lanseta Feeder Carbon 3.9m Wind Blade TFD 4, 150 g

150,00 lei

Lanseta Feeder Wind Blade Black Fox 3.9m 80-150 GRAME

Stoc epuizat

Categorie: Etichete: ,

Descriere

Lanseta feeder carbon wind blade tfd-4 fabricata din carbon de inalta calitate cu rezerva mare pe putere recomandata pescuitului atat in mediul salbatic cat si pe balti.
Lanseta cu actiune de până la 150 g cu o lungime de 3,90 m. Datorită lungimii și acțiunii, permite cu ușurință atingerea distanței de aruncare necesare.

Lanseta feeder carbon wind blade TFD-4 este fabricata din material de carbon IM 7 de înalta calitate, cu armare suplimentară în punctele în care sunt asamblate secțiunile.

Setul include trei vârfuri diferite actiuni cu actiuni diferite. Vârfurile sunt viu colorate pentru o vizibilitate buna chiar in coditii de ceata sau iluminare scazuta.

Această lansetă este o alegere excelentă pentru pescuitul la feeder indiferent de metoda aleasa atat cu cosulet cat si cu momitoare clasice tip method.

Se poate folosi atat pentru pesti de talie mare gen crap comun,sanger,novac,crap chinezesc,cteno cat si pentru cei de talie mai mica gen mreana,scobar,platica,morunas.

Lungimea de transport este foarte compacta de doar 137 de cm iar manerul de pluta asigura o priza buna si ferme atat in timpul lanseului cat si in timpul drilului.

Lanseta feeder carbon wind blade TFD-4 beneficiaza de husa individuala pentru transport din material textil si tub de protectie pentru varfurile suplimentare.

CARACTERISTICI:

Carbon IM7
Lungime: 3.90m
Lungime la transport: 137 cm
Nr. tronsoane: 3+3
Clasa de putere: medium
Actiune: medium
Greutate: 243 gr
Mandrina: DSP
Maner: pluta/neopren
ACTIUNE 80-150 GRAME

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lanseta Feeder Carbon 3.9m Wind Blade TFD 4, 150 g”